ХИРУРГИК ИНТЕНСИВ ТЕРАПИЯ БЎЛИМИДА ПАРВАРИШЛАШНИНГ ЗАМОНАВИЙ ЁНДАШУВЛАРИ (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Мақолада хирургик интенсив терапия бўлимларида беморларни парваришлашгаоид замонавий ёндашувлар таҳлил қилинади. Хирургик беморларнинг ўзига хослигитуфайли парвариш сифатини яхшилаш учун индивидуаллаштирилган ёндашув, замонавий технологиялардан фойдаланиш, ва мултидисциплинар жамоаларнингаҳамияти кўриб чиқилган. Мақолада замонавий инновацияларни жорий қилиш вауларнинг самарадорлиги ҳақидаги илмий маълумотлар тақдим этилади