REVIT DASTURINING SOHALARDA QO`LLANILISH USULLARI. (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Revit dasturi  Muhandislik soha vakillariga IT-texnologiya sohasinida loyihalarni avtomatlashtirish va bu texnologiya orqali arxitektorlar, muhandislar va quruvchilar birgalikda ishlaydi ko’rsatib o’tilgan.