MANTIQIY VA KREATIV FIKR YURITISH IMKONIYATLARINI RIVOJLANTIRISHNING NAZARIY ASOSLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Ushbu  maqolada boʻlajak  pedagoglarning mantiqiy va kreativ fikr yuritishini rivojlantirishda  fikrlash qobiliyatini shakllantirishning nazariy shart-sharoitlari tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy ta’lim texnologiyalari bilan mantiqiy va kreativ fikr yuritishni  rivojlantish orqali maqsadga erishish va ushbu jarayondagi natijalar tahlili keltirilgan.