QON BOSIMI NAZORATI VA MEDIKAMENTLAR BILAN PARVARISHLASH STRATEGIYALARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Ushbu maqolada arteriyal gipertenziyani davolash va qon bosimini nazorat qilish bo‘yicha zamonaviy strategiyalar tadqiq qilingan. Turli davolash usullari va dorilarning individual samaradorligi tahlil qilindi. Olingan natijalar asosida qon bosimini optimal boshqarish uchun yangi tavsiyalar ishlab chiqildi.