ZAYTUN – SHIFO VA DAROMAD MANBAYI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Malumki bugungi kunda aholi daromadini oshir borasida davlat miqyosida keng islohatlar olib boriymoqda.Shu jumladan kichik biznes va tadbirkorlarni qo’llab quvvatlash uchun ko’plab imkoniyatlar yaratilgan va insonlar tadbirkorlik qilish uchun turli sohalar va yo’llar qidirmoqda.albatta ularga kengroq malumot kerak.Maqolada biznes faoliyatini yo’lga qo’ymoqchi bo’lgan tadbirkorlar uchun Zaytun o’simligi,uni yetishtirish va qanday daromad olish haqida batafsil yoritilgan.