(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada adolatli ijtimoiy siyosat va inson kapitalini rivojlantirish masalalari O‘zbekistonning zamonaviy taraqqiyot strategiyasi, ijtimoiy davlat tamoyili, ta’lim, sog‘liqni saqlash, bandlik, kambag‘allikni qisqartirish va mahalla tizimi bilan uzviy bog‘liq holda tahlil qilinadi.