(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada global muammolar, ularning milliy va mintaqaviy darajadagi namoyon bo‘lish shakllari, O‘zbekiston sharoitida ularni hal etishning siyosiy, iqtisodiy, ekologik, ijtimoiy va ma’naviy mexanizmlari tahlil qilinadi.