(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada tishlarning prenatal va postnatal rivojlanish bosqichlari, odontogenezning asosiy morfologik fazalari, emal va dentinning mineralizatsiya xususiyatlari, shuningdek sut va doimiy tishlar formulalari tahlil qilindi. Ish adabiyotlar sharhi asosida bajarilgan bo‘lib, embriologik rivojlanish, tish chiqish muddatlari va klinik ahamiyatga ega bo‘lgan ayrim rivojlanish og‘ishlari tizimli tarzda yoritildi.