(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Miokard infarkti yurak mushagining qon bilan ta’minlanishi keskin buzilishi natijasida nekroz o‘chog‘i paydo bo‘lishi bilan kechadigan, tezkor tibbiy yordamni talab qiladigan o‘tkir holatdir.