(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Maqola kichik yoshdagi o‘quvchilarda ingliz tili leksikasi rivojida innovatsion didaktik vositalarning - interaktiv o‘yinlar, ko‘rgazmali materiallar va musiqa terapiyasining - rolini o‘rganadi, ularning nutqiy ko‘nikmalar va motivatsiyaga ta’siri tahlil qilinadi.