(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqoladan siz “ginekologiya fani o’zi nima, u nimani o’rganadi, ginekologiya fanining qanday tekshirish usullari bor?” kabi savollarga javob olishingiz mumkin.