(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Reyter kasalligi (reaktiv artrit) — bu asosan urogenital yoki ichak infeksiyalaridan keyin rivojlanadigan, immun yallig‘lanish jarayonlari bilan bog‘liq bo‘lgan tizimli kasallikdir. Ushbu maqolaning maqsadi Reyter kasalligining etiologiyasi, patogenezi, klinik kechishi va diagnostik mezonlarini zamonaviy ilmiy manbalar asosida tahlil qilishdan iborat