(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ingliz tili grammatik ko‘nikmalarini o‘yinli yondashuv asosida shakllantirish masalasi yoritiladi. Unda o‘yin texnologiyalarining ta’lim jarayonidagi o‘rni, ularning o‘quvchilarning qiziqishi va faolligini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, grammatik bilimlarni oson va samarali o‘zlashtirishga xizmat qiluvchi interfaol usullar, didaktik o‘yinlar va innovatsion yondashuvlarning afzalliklari ochib beriladi. Mazkur yondashuv orqali o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, muloqot qilish va til kompetensiyasini rivojlantirish imkoniyatlari kengayadi.