(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada XX asr o‘rtalarida Surxondaryo viloyati qishloqlari maishiy aholisining kundalik hayoti tarixiy va ilmiy adabiyotlarga asoslangan holda ochib berilgan.