(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Hozirgi kunda ro‘y berayotgan o‘zgarishlar ta’lim tizimiga ham o‘z hissasini qo‘shmoqda. Zamonaviy ta’lim bolada mustaqil ravishda o’rganish asosida ta’limiy harakatlarni shakllantirishni nazarda tutadi. Bunda o‘quvchida mantiqiy fikrlashni masalalar asosida shakllantirish muhim ahamiyat kasb etadi.