(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada milliy madaniyat va an’analar brend konsepsiyasini shakllantirishdagi o‘rni chuqur tahlil qilinadi. Tadqiqotda mahalliy qadriyatlar, urf-odatlar va iste’molchi xatti-harakatlari brend identifikatsiyasi va marketing strategiyalariga qanday ta‘sir ko‘rsatishi o‘rganiladi. Shuningdek, global brendlar bilan raqobat muhitida milliy elementlarni integratsiyalashning samarali usullari tavsiflanadi.