(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu ilmiy ishda prostata adenomasi (benign prostata giperplaziyasi) bilan og‘rigan bemorlarda zamonaviy davolash usullarini qo‘llash samaradorligi tahlil qilindi. Tadqiqotda konservativ (medikamentoz), minimal invaziv va jarrohlik usullarning klinik natijalari solishtirildi. Olingan natijalarga ko‘ra, kasallik bosqichi va bemorning individual xususiyatlarini hisobga olgan holda tanlangan kompleks yondashuv davolash samaradorligini oshiradi hamda asoratlar xavfini kamaytiradi.