(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada introvert va ekstrovert shaxslarning psixologik xususiyatlari, ijtimoiy xatti-harakatlari va shaxsiy rivojlanishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, ularning asosiy farqlari, ijtimoiy muhitga moslashishi va kommunikatsiya uslublari ko‘rib chiqiladi. Maqola ilmiy manbalarga tayangan holda tayyorlangan