(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada shaxsning o‘z-o‘ziga ishonchi va temperament xususiyatlari o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik O‘zbekiston ijtimoiy-madaniy sharoitiga mos ravishda psixologik tahlil qilingan. Ushbu topilmalar psixologik maslahat berish, o‘quvchilar va talabalar bilan ishlash, shaxs rivoji dasturlarini ishlab chiqish hamda temperamentga asoslangan motivatsion yondashuvlarni shakllantirishda amaliy ahamiyatga ega.