(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinflarda inklyuziv ta’limni toʻgʻri tashkil etish yuzasidan foydali tavsiyalar berilgan. Darhaqiqat, yurtimiz ravnaqi, xalqimiz farovonligi ko`p jihatdan ertamiz egalari bo`lmish yosh avlod qo`lidadir. Shu jihatdan ularni tarbiyali, bilimli, yuksak salohiyatli, ilm-ma`rifatli, komil inson va har tomonlama yetuk shaxs qilib tarbiyalashda barchamiz birdek mas’ulmiz. Boshlangʻich sinflarda imkoniyati cheklangan bolalarni ta’lim jarayoniga qamrab olishda oʻqituvchidan yuksak mahorat, zehn va donolik bilan ish tutish talab etiladi.