(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola Angor tuman aholisi nutqidagi leksik-semantik va fonetik farqlanish va o’xshashliklarni tahlil qilishga bag‘ishlangan. Tilning leksik boyishiga doir qarashlar aks etgan