(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Maqolada Surxondaryo viloyati sharoitida antraknoz kasalligining tarqalishi, uning hududlar bo`yicha rivojlanishi va zarari haqida ilmiy-tadqiqot natijalari aytib o`tilgan.