(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur tezisda hozirgi globallashgan zamonda, ya’ni shiddat bilan rivojlanib borayotgan zamonda inson hayotining bir qismi bo‘lmish ta’lim sohasi tizimida raqamli axborot tizimining o‘rni, raqamli axborot resurslardan foydalanish istiqbollari o‘rganilgan va tushunarli tarzda yoritilgan bo‘lib o‘rganuvchiga murakkablik qilmaydi. Va ushbu sho‘ba haqida qisqacha xulosa va fikrlar ham berilgan.