(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada umumta’lim muassasalari o‘quvchilarida mas’uliyatli fuqarolik fazilatini shakllantirishda milliy qadriyatlardan foydalanishning pedagogik imkoniyatlari va metodik asoslari amaliy jihatdan tahlil qilinadi. O‘quv-tarbiyaviy jarayonda milliy an’ana, urf-odat va tarixiy merosdan samarali foydalanish yo‘llari yoritiladi.