(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Tezisda mis va molibden rudalarini flotatsiya usuli orqali boyitishda yuzaga kelayotgan asosiy muammolar va ularni hal qilishda qo‘llanilayotgan zamonaviy yondashuvlar tahlili keltirilgan. Shu bilan birga, reagentlar tanlovi va ularning optimal miqdorlari, texnologik jarayonning samaradorligini oshirish yo‘llari, ekologik talablar va ishlab chiqarishning iqtisodiy jihatlari haqida fikr yuritilgan.