(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu tadqiqot AQSh va O‘zbekiston jurnalistika fakultetlarining an’anaviy va ijtimoiy media orqali qanday yoritilishini, shuningdek, bu yoritilishning jamoatchilik qarashi, institutsional obro‘ va xalqaro ko‘rinishiga ta’sirini o‘rganadi. Tadqiqotda media kontentini tahlil qilish, manfaatdor tomonlar bilan suhbatlar va institutsional hujjatlarni ko‘rib chiqish kabi ko‘p bosqichli metodlar qo‘llanildi.