(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
maqolada an’anaviy xonandalik san’ati, uning tarixiy rivojlanishi, kasbiy musiqa maktablarining shakllanishi, an’anaviy ijrochilik maktablari, zamonaviy an’anaviy xonandalik kabi masalalar haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.