(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida keng qo‘llanilayotgan STEAM texnologiyasi mohiyati, uning pedagogik ahamiyati hamda o‘quvchi shaxsini har tomonlama rivojlantirishdagi o‘rni yoritilgan. Maqolada milliy ta’lim tizimiga mos integrativ yondashuvlar, innovatsion ta’lim jarayonlari va mahalliy tadqiqotchilarning fikrlari tahlil qilingan.