(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekiston bank tizimidagi kredit siyosati nima va u qanday ishlaydi hozirgi kunda iqtisodiy o’sishga bo’lgan fikrlar yorqin aks ettirilgan.