(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada talabalarda doston ijrochiligi malakalarini rivojlantirish jarayonida an’anaviy va zamonaviy metodlarini uyg‘un qo‘llashning ahamiyati ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, doston ijrochiligining o‘ziga xos xususiyatlariga ham qisman to‘xtalib o‘tiladi. Ayniqsa, xalq og‘zaki ijodi an’analarini sof holida saqlashga katta urg‘u beriladi.