(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
maqolada muallif tomonidan voyaga yetmaganlarga nisbatan tayinlanadigan ozodlikdan mahrum qilish bilan bog‘liq bo‘lmagan jazolarni ijro etish bilan bog‘liq masalalar bayon etilgan. Shuningdek, bu boradagi qonun hujjatlarini takomillashtirish yuzasidan ayrim takliflar keltirilgan.