(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Maqola dunyo bo’yicha eng barqaror va yangi hisoblangan islom bankchiligining mamlakatimizga olib kirilishi va iqtisodiyotga ta’sir qilishi haqida. Bunda islom bankchiligi haqida umumiy ma’lumotlar berilib, Al Rajhi islom banki misolida mamlakatimizga olib kirilishi mumkin bo’lgan bank faoliyati haqida tavfsiyalar beriladi.