(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada musiqaterapiya o‘smirlar va maktab yoshidagi bolalarda emotsional barqarorlikni shakllantirishdagi roli tahlil etiladi. Mavzu doirasida musiqaterapiya nazariy asoslari, uning psixologik mexanizmlari (tovush, ritm, melodiya orqali hissiyotlarning regulyatsiyasi), hamda individual va guruhiy sessiyalarning amaliy samaradorligi ko‘rib chiqiladi.