(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada ichki ishlar organlari kadrlarining salohiyatini oshirishda huquqiy asoslarning, xususan, Kasbiy madaniyat va xizmat intizomi Kodeksining o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Kodeksning xizmat intizomi, ma’naviy tarbiya va korrupsiyaga qarshi kurashdagi roli tahlil qilingan.