(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Мақолада “Бухоро давлат музей қўриқхонаси “Хужжатлар фонди”да мавжуд фото коллекциялар ҳақида фикр юритилган. Айниқса Россиялик фотограф Димитрий Иванович Ермаков фото коллекциясидан ўрин олган фото суратлар тафсилоти ёритиб берилган