(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
. Ushbu maqolada O’zbekistonning tashqi va ichki turizm sohalari tahlil qilinadi. Turizmning iqtisodiy, madaniy va ijtimoiy ta’sirlari, shuningdek, rivojlanish strategiyalari va muammolari o’rganiladi. Tadqiqot natijalari turizmni samarali rivojlantirishga oid takliflar beradi.