(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada investitsion salohiyatni oshirishda davlat-xususiy sheriklik (DXSh) mexanizmlarining tutgan o‘rni va ularning iqtisodiy samaradorligi tahlil qilingan. Tadqiqot davomida DXShning institutsional asoslari, uning tashkil etish shakllari, huquqiy-me’yoriy tartibga solinishi, shuningdek, O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan DXSh loyihalari tajribasi o‘rganildi.