(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu mаqolаdа teаtr sаn’аtining mаdаniyаt vа sаn’аt sohаsidаgi o‘rni hаmdа uning jаmiyаt tаrаqqiyotidаgi ijtimoiy-mа’nаviy аhаmiyаti tаhlil qilinаdi.