(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
ushbu maqola rozmalin guli haqida umumiy ma`lumot va dorivor xususiyatlari haqida yoritilgan. Kyeingi maqolalarimizda gulning ko`payish usullari haqida yoritamaiz.