(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada iqtisodiyotda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning shakllanish jarayoni, uning bosqichlari va ahamiyati ilmiy tahlil qilinadi. Kichik biznesni rivojlantirishda davlat siyosatining o‘rni, huquqiy asoslar, moliyalashtirish manbalari va infratuzilma muammolari tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekistondagi amaliy tajribalar asosida kichik biznesning iqtisodiy barqarorlikka qo‘shayotgan hissasi va istiqbollari yoritiladi.