(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining bilimlarini baholashda raqamli texnologiyalarning rolini tahlil qilish, ularning ta’lim jarayonidagi o‘rni va imkoniyatlarini ko‘rsatish maqsad qilingan. Raqamli baholash vositalarining samaradorligi, interaktiv testlar, virtual va kashfiyotlarni o‘rganish, o‘quvchilarning individual o‘rganish usullariga mos yondashuvlar va raqamli resurslardan foydalanishning ahamiyati keltirilgan.