(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada kreativlik tushunchasi mazmuni, mohiyati va uning nazariy metodologik asoslari, inson tafakkuri, tasavvuri undagi fikrlash shakllari yoritib berilgan. Bugungi zamonaviy o‘qituvchilar o‘quvchilarning kreativ fikrlashini shakllantirish mazmuni va usullari bo‘yicha ma’lumotlarga ega bo‘lishlari va o‘zlari ham o‘quvchilarga fikrlashda ijodiy yondashishiga yordam bera olishlari haqidagi fikrlar keltirilgan.