(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining kreativlik yondashuv asosida iqtisodiy bilimlarini shakllantirish zaruriyati, mazkur jarayonga xos pedagogik asoslari va ta’sir etuvchi omillar mazmuniga doir ma’lumot keltirilgan.