(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola masofadan o‘qitishda bir ma’ruzachi yuzlab, minglab talabalarga bir vaqtning o‘zida ma’ruza o‘qishi va shu vaqt ichida talabalar bilan fikr almashishi, yukori texnikalardan samarali foydalanishni mumkinligini o’z ichiga oladi. Maqolada, zamonaviy ta’lim metodlari, interaktiv o’quv materiallari, kompyuter yordamida amalga oshiriladigan, vizual va kreativ yondashuvlar, shuningdek, talabalarning o’tiladigan faniga bo’lgan qiziqishini oshirishga oid fikrlar keltirilgan.