(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada toksoplazmoz kasalligining etiologiyasi, patogenezi, klinik belgilari, yuqish yo‘llari, tashxislash va davolash usullari, shuningdek, profilaktik choralari haqida batafsil ilmiy ma’lumotlar keltirilgan. Maqola ayniqsa homilador ayollar va immuniteti susaygan shaxslar uchun toksoplazmozning xavfli jihatlarini yoritishga qaratilgan.