(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Kompyuter texnologiyalarini o‘rni boshqa sohalardagi kabi tibbiyotda ham beqiyos hisoblanadi. Axborot texnologiyalarini tibbiyotda qo‘llanilishi takomillashtirish bilan bir qancha insonlar yumushlarni yengillashtirish. Ish samaradorligi va sifatini yaxshilashga erishilishi mumkin.