(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola aholi bandligini taʼminlash va mehnat bozorini rivojlantirishda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning o‘rnini tahlil qiladi. Tadqiqot natijalari, ushbu sektorlardagi innovatsiyalar va ish o‘rinlari yaratilishining ahamiyatini ko‘rsatadi