(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada chet tillarini oʻqitishda innovatsion usullarning ahamiyati batafsil tahlil qilinadi. Zamonaviy texnologiyalar, interaktiv metodlar va kommunikativ yondashuv orqali til oʻrganish jarayoni yanada samarali va qiziqarli boʻlib boradi.