(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada bolalar orasida keng tarqalgan surunkali adenoidit kasalligini davolashda kompleks yondashuvning samaradorligi klinik kuzatishlar asosida tahlil qilingan. Tadqiqot davomida dori vositalari, fizioterapiya, immunomodulyatorlar va mahalliy antiseptiklarni o‘z ichiga olgan kompleks davolash usullarining afzalliklari aniqlangan.