(untitled) (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
ushbu maqolada Exenatseya (Echinacea) gulining dorishunoslikda, parfimeriya va boshqa sohalarda dorivorlik xususiyati haqida to`liq ma`lumot berilgan. Exenatseya (Echinacea) gulining qaysi oilaga mansubligi, qaysi sharoitda yaxshi yetilishi ko`rsatib o`tilgan.